Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş: 3-0

Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligde Beşiktaş karşısında rahat bir oyun ortaya koyarak maçı set vermeden kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş: 3-0

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Ebru Ayata (xx), Ali İhsan Gözü (xx)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Ergül Eroğlu (xx), Charlotte Leys (xx), Fatma Yıldırım (xx), Yvon Belien (xx), Emiliya Dimitrova (xx), Cansu Aydınoğulları (xx) (Gizem Karaday (xx) /libero, Nilay Karaağaç (x), Merve İkbal Albayrak (x),

BEŞİKTAŞ: Maja Malgroz Tokarska (xx), Seda Zeynep Uslu (x), Şeyma Ercan (x), Ceylan Arısan (x), Alesia Rykhliuk (x), Olga Biryukova (x) (Pınar Eren (x) /libero, Dilara Bilge (x), Azizova Marharyta (x), Humay Topaloğlu (x), Simay Gazi (x))

SETLER: 25-14, 25-19, 25-18

SÜRE: 86 Dakika (24, 30, 32)

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 6'ncı haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Maçın ilk anlarından itibaren file üzerindeki hakimiyeti elinde bulunduran yeşil-beyazlı ekip, Emiliya Dimitrova ile etkili olurken ilk seti de 25-14'lük rahat bir skorla kazandı.

İkinci sette de rakibin direncine karşı savunmada kurduğu bloklarla cevap veren Büyükşehir Belediyespor, Yvon Belien ve Ergül Eroğlu'nun sayılarıyla son sayılara rahat girdi. 25-19 kazandığı ikinci setin ardından maçta rahatlayan yeşil beyazlı ekip, üçüncü sette de üstün bir oyun ortaya koydu ve seti de 25-18 önde tamamlayarak maçı da 3-0 kazandı.

Büyükşehir Belediyespor böylelikle ligdeki 3'üncü galibiyetini alırken, Beşiktaş ise 4'üncü kez sahadan yenik ayrıldı. Maçın en skorer oyuncusu ise yeşil-beyazlı ekipten 14 sayıyla Emiliya Dimitrova oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.