Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da yeni dönem

BURSA Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde olağanüstü genel kurulun ardından kulübün yeni Başkanı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir Belediyespor'da yeni dönem

BUSKİ Konferans Salonu'nda gerçekleşen olağanüstü genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Genel kurul üyeleri ile divan belirlenmesinin ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü eski Başkan Yardımcısı İlhan Satık, 2009-2017 yılları arasındaki faaliyet raporlarını genel kurula aktardı. Önergelerin ve değişikliklerinin genel kurul tarafınca oy birliği ile onaylanmasının ardından yönetim, 15'ten 13 kişiye düşürüldü. Yapılan seçimin ardından yeni yönetim belirlenirken Başkan Alinur Aktaş, kürsüye gelerek teşekkür konuşması yaptı.

"DEĞİŞİM, HAYATIN GERÇEĞİ"

Görev süresi biten yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Aktaş, "İlhan Satık başta olmak üzere, kulübe bugüne kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Değişim ve dönüşüm, hayatın bir gerçeği. Futbolun popüler olduğu bir durumda, hele ki Bursa gibi bir şehirde, spor işlerini icra etmek zordur. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Avrupa'da kazandığı başarılarla tanıtımımıza katkı koymuş bir kurum. Bugüne kadar yapılanların üzerine koyarak ilerleyeceğiz. İşi daha ileri götürmek istiyoruz. Gençleri ve tecrübeli arkadaşları harmanlayarak bir yönetim oluşturduk. Vatandaşlarımıza daha fazla dokunarak ve altyapıya önem vererek elde edilen başarıları daha ileriye götürmek istiyoruz" diye konuştu.

Aktaş'ın konuşmasının ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yeni Yönetim Kurulu üyeleri günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yönetim Kurulu şu şekilde;

Yönetim Kurulu Asil: Alinur Aktaş, Ahmet Köken, Ahmet Yıldız, Ahmet Bayhan, Murat Mestan, İbrahim Toprak, Dergah Alkan, Celalettin Güneş, Gökhan Dinçer, Fehim Ferik, İsmail Öztürk, Fuat Alpaslan, Kenan Kibar.

Yönetim Kurulu Yedek: İsmail Yılmaz, Fatih Aydın, Mahmut Turunç, Fatih Celen, Abdülkerim Baştürk, Ahmet Aka, Murat Uşun, Hüseyin Buran, Güngör Gülenç, Feridun Tarım, Cengiz Erdem, Mustafa Karakoç, İbrahim Karaman.

Denetim Kurulu Asil: Sadık Kibar, Ömer Furkan Banaz, Emircan Aydın.

Denetim Kurulu Yedek: Fethullah Bingöl, Gazali Şen, Cavit Çalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.