Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyespor faaliyetlerini sonlandırdı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi'ndeki tüm haklarını Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne devretti. El sıkışan iki taraf arasındaki görüşmeler bugünkü son toplantıda resmiyet kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir Belediyespor faaliyetlerini sonlandırdı

AYDIN AVRUPA'YA GİDECEK

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da son ayların en çok dile getirilen konusunda beklenen oldu ve Bursa Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı liglerdeki faaliyetlerini sonlandırdı. Tüm haklarını Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne devretme kararı alan Yeşil Beyazlılar'da bu gelişmeyle bir devir de kapanmış olacak. Aydın ve Bursa yetkilileri bugün mali konular üzerinde son görüşmelerini yapacak ve anlaşmaya son nokta koyulacak. Diğer yandan bu sezon ligde aldığı başarılı sonuçlarla CEV Challenge Kupası'na katılmaya hak kazanan Büyükşehirli sporcular, devretme işlemiyle birlikte bu haklarını da Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne vermiş olacak.

DİĞER BRANŞLAR NE OLACAK?

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Kadın Voleybol Takımı dışında ise diğer branşlarda da hararetli gelişmeler yaşanıyor. Yetkililerden alınan bilgileri göre Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan BUDO Kadın Basketbol Takımı'nda herhangi bir tasarruf olmayacak ve önümüzdeki sezon faaliyetlerini sürdürecek. Aynı şekilde masa tenisi takımında da herhangi bir kapatma ve küçülme söz konusu olmayacak. Voleybol branşı ise erkekler üzerinden devam edecek. Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu sezon 1. Lig'e yükselen Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor'un isim hakkını satın alacak ve voleybol şubesi faaliyetlerini bu şekilde sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.