Hava Durumu

Bursa Büyükşehir'den eğitime tam destek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim kurumlarına desteği sürüyor. Demirtaş Dumlupınar Mahallesi'ne yapılacak 32 derslikli ilköğretim okuluyla ilgili protokol imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir'den eğitime tam destek!

İş adamı Ali Rıza Yedikardeş tarafından Demirtaş Dumlupınar Mahallesi'nde yapılacak olan 32 derslikli ilköğretim okuluyla ilgili protokole imzalar atıldı. Protokolü Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Ali Rıza Yedikardeş imzaladı. Hedefleri olan lider Türkiye için önemli adımlar attıklarını belirten Altepe, "Bu hedeflere ulaşma konusunda, geleceğimiz için en büyük gücümüz ve kozumuz gençlerimizdir. Gençlerimizin en güzel şekilde yetişmesi, en iyi eğitimi alması, birikimli ve idealist bir gençlik olmaları konusunda elimizden gelen gayretleri gösteriyoruz. Bu alanda gençlikle ilgili tüm yatırımlara da büyük önem veriyoruz" şeklinde konuştu. Altepe, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği tüm okulların desteklenmesi, eksiklerinin giderilmesi, spor tesisleri ve yeni okulların kazandırılmasının kentin ihtiyacı olduğunu vurguladı.

İhtiyaç duyulan yerlerde okul yapılması için Büyükşehir Belediyesi olarak harekete geçildiğini belirten Başkan Recep Altepe, "Bu bölgelerin eksikliğini telafi etmiş ve yeni okul binaları kazandırmış oluyoruz. Demirtaş'ta Dumlupınar Mahallesi'nde uzun yıllardır okul eksikliği vardı. Burada çalışmayı başlattık. Bir yandan bölgede bulunan okul alanı olarak ayrılmış yeri, Büyükşehir Belediyesi olarak kamulaştırıyoruz. Buraya 32 derslikli bir okul projesi hazırlıyoruz. Bu projenin inşaatını da hayırsever iş adamı Ali Rıza Yedikardeş de, Başkan Altepe'nin tanıştıkları 2004 yılından bu yana hayır işlerinde kendisini teşvik ettiğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.