Hava Durumu

Bursa 'Central Balat' sakinleri taşınmadan tanıştı

Bursa'nın gözde lokasyonu Balat'ta yükselerek, "konforlu yaşam" kavramına yeni bir boyut kazandırmaya hazırlanan Central Balat'ta, yaşam başlamadan komşuluk başladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2018 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2018 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa 'Central Balat' sakinleri taşınmadan tanıştı

40 yıldır sağlık, yaşam ve iş alanlarında hayata geçirdiği birbirinden nitelikli projelerle Bursa'da kalite ve güvenin markası olan Taşyakan, benzersiz projesi Central Balat'ın müstakbel komşuları için bir tanışma organizasyonu düzenledi. Yatırımcıların yeni gözdesi Balat'ta konumlanan ve "karma yaşam projesi" olarak inşa edilen projeden daire, ofis alan kişilerin bir araya geldiği tanışma toplantısına yaklaşık 600 kişi katıldı.

Tanışma toplantısında konuşan Taşyakan Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan; "Bugüne dek projelerimizde yaşamın odağına her zaman aileyi aldık. Central Balat'ta da yine bu felsefeden yola çıkarak aileyi ve aileyle zaman geçirmeyi hayatın merkezine alarak bir konsept tasarladık. İş, alışveriş ve yaşam alanları olmak üzere karma yaşam konseptiyle hayata geçirdiğimiz Central Balat projesinde; insanlara aileleri ile daha fazla vakit geçirmeleri için ideal bir yaşam tasarlarken Bursa'ya yeni bir değer daha katmak istedik. Bu bağlamda, şehrin simgesi haline gelen, sakinlerine harikulade bir Bursa manzarası sunan Central Balat'ı tasarlayarak hayata geçirdik. Ailenin merkeze alındığı bir projede şüphesiz ki komşuluk ilişkilerini göz ardı etmek olmaz. Bu yüzden Central Balat sakinleri, taşınmadan tanışsınlar istedik ve bu keyifli organizasyonu gerçekleştirdik. Buraya gelen tüm misafirlerimize çok teşekkür ederim. Bugün yaklaşık %75'ini tamamladığımız Central Balat'ta, yapımı tamamlanan D ve E bloğun iç dekorasyon çalışmalarının bitirildiği söyleyebilirim. A-B blokları ise 27. katı geçti ve mekanik elektrik altyapıda 12. kat tamamlandı. Yıl sonuna kadar kaba inşaatını bitirmeyi planladığımız AVM inşaatı da sona yaklaştı. AVM'nin ve sosyal yaşam alanlarının da yer aldığı bu kapsamlı yapı sayesinde yaratılacak istihdamın, ekonomiye ve Bursamıza vereceği desteğin bizleri özellikle mutlu ettiğinin de altını çizmek isterim. Taşyakan olarak hep daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Aileye ve komşuluk değerlerine verdiği önemle de dikkat çeken Taşyakan, bu felsefesini Central Balat'a da ne denli etkili şekilde aktardığını, bu etkinlikle gözler önüne serdi.

Taşyakan Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan

Central Balat AVM katında bu özel etkinlikte bir araya gelen konut, ofis ve dükkân sahipleri, 2019 yılının son aylarında taşınacak olmalarına rağmen, şimdiden tanışıp yakın iletişim kurmaya başladılar. Projenin ilerleme durumundan memnun olduklarını ve taşınacakları günü sabırsızlıkla beklediklerini belirten ev sahipleri; Central Balat'ta keyifli, huzurlu ve zamandan tasarruf ettiren bir yaşama başlamadan önce, komşuluğun verdiği sıcaklığı, güveni şimdiden hissettikleri için mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Bursa'da, sektörel gücü ve güvenilirliği ile adından sıkça söz ettiren Taşyakan, yatırımcıların gözdesi olan ve şehrin yeni simgesi haline gelen Central Balat ile 2019'da adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.