Hava Durumu

Bursa Cup başlıyor... Buyurun Cengiz göllü'ye

Dün Ramada Hotel'de yapılan dev organizasyonun basın toplantısında konuşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, "Bursalı voleybol severleri 5 gün boyunca Cengiz Göllü'ye bekliyoruz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Cup başlıyor... Buyurun Cengiz göllü'ye

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Organizasyonda Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra Nilüfer Belediyespor, Maritza Plovdiv VC, Seramiksan ve Proton Saratov yer alacak

BURSA'YA DEĞER KATIYOR

4. Uluslararası Cengiz Göllü Bursa Cup'ta heyecan bugün start alıyor. Dev organizasyonun tanıtım toplantısı dün Radama Hotel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Bursa Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor, Maritza Plovdiv VC ve Seramiksan kulüplerinin temsilcileri katıldı. Proton Saratov yetkilileri ise dün akşam Bursa'ya vardığı için sabahki toplantıda yer alamadı. "Ağabeyimiz Cengiz Göllü hocamızı rahmetle anıyoruz, ruhu şad olsun" diyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, "Bursa bir spor kenti. Bu turnuva çalışmalarımıza değer katıyor. Tüm Bursalı voleybol severleri 5 gün boyunca Cengiz Göllü'ye bekliyoruz" dedi.

SEYİRCİLER ZEVK ALACAK

Toplantıya katılan Türkiye Voleybol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ersin Yılmaz ise, "Voleybolda potansiyeli olan bir şehir olduk. Ligimiz de dünyanın en sert liglerinden bir tanesi. Yabancı oyuncuların, milli takımlarda olmasından ötürü kadrolarda eksiklikler var ancak mevcut oyuncuların birbirine alışması ve katılması açısından iyi bir turnuva olacak" diye konuştu. Bursa Büyükşehir Belediyespor'un son durumuna değinen Başantrenör Angelov Vercesi de, "Sahada nasıl oynayabileceğimizi görmemiz açısından önemli bir turnuva olacak. Seyirciler açısından da güzel bir turnuva olacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.