Hava Durumu

Bursa'da 10 gün boyunca aranan şahıs ormanda bulundu

Bursa’da ilaçlarını kullanmayınca rahatsızlanıp evinden kaybolan 33 yaşındaki genç, 10 gün boyunca ormanda aç susuz bir şekilde yaşadı. Ali Ersin, Başbakanlık AFAD ekipleri ve köylüler tarafından evinden tam 20 kilometre mesafe uzaklıkta ilgisiz bir köyün ormanında yarı çıplak halde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2014 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2014 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 10 gün boyunca aranan şahıs ormanda bulundu

Alınan bilgiye göre, psikolojik tedavi gören Ali Ersin, 10 gün önce Alacahırka Mahallesi'ndeki evinden kayboldu. 33 kişilik AFAD ekibi 10 gün boyunca Uludağ'ın eteklerindeki ormanlık alanda onu aradı. Ancak kokuya duyarlı iz takip köpekleriyle arama gerçekleştiren arama kurtarma ekiplerine dün gece İstanbul Yolu üzerindeki Seçköy'den telefon geldi. Bir köylü, yarı çıplak vaziyette gördüğü gence kıyafetlerini verdiğini ancak adres tarif ettiği bu kişinin ormanda kaybolduğunu düşündüğünü aktardı.

Bunun üzerine Başbakanlık Arama Kurtarma ekipleri, Seçköy'ün ormanlık alanında aramaya çıktı. 6 saat süren aramanın sonucunda Ali Ersin'i bir ağacın kovuğunda buldular. Gencin ayaklarının çıplak olduğu, 10 gündür bir şey yemediği için hayli zayıfladığı ortaya çıktı. Kurtarılan genç, Seçköy'e getirildiğinde aile fertleri de çığlık atıp büyük sevinç yaşadılar. Baba Bekir Ersin (52) AFAD ekibine ve oğlunu bulan İsmail Çelik isimli köylüye defalarca teşekkür etti. Dayı Şenol Ersin de yeğeni kontrol amaçlı ambulansa bindirildiğinde onu öptü.

Ali Ersin’i bulan köylü İsmail Çelik, “ Ben genci bulduğumda üstünde hiç bir şey yoktu sadece şort vardı yağmur yağıyordu ve yeleğimi çıkartarak ona giydirdim yolu tarif ettim ama yanlışlıkla ormana gitmiş ormanda kaybolmuş daha sonra AFAD ekipleri ile ormana gittik 6 saat sonra bulunduğu yerden sağ salim kurtardık ”dedi

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.