Hava Durumu

Bursa'da 10 otomobilin sahibi belli oldu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde düzenlenen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde büyük ödüller sahiplerini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 10 otomobilin sahibi belli oldu
Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu olan BTSO öncülüğünde ‘Tarihin Mirası Alışverişin Alası’ temasıyla Osmanlı Devleti’nin ilk büyük çarşısı olan Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde hayata geçirilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 cep telefonu talihlileri belli oldu. Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği’nin (BTÇH) de destekleriyle düzenlenen organizasyonun çekiliş töreni BTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

İŞTE OTOMOBİL TALİHLİLERİ

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde anlaşmalı işyerlerinden 100 TL’lik alışverişin ardından kayıt yaptıranlar arasından yapılan çekilişte sırasıyla otomobil, dizüstü bilgisayar ve cep telefonu talihlileri belirlendi. Milli Piyango İdaresi Bursa Şubesi’nden Metin Yavuz ve Bursa 9. Noterliği Başkatibi Ali Ekber Akca’nın huzurunda gerçekleştirilen çekilişin ardından 10 adet Fiat Egea marka otomobil kazanan talihliler şu isimlerden oluştu: “Cahit Coşkun, Gülşah Ergin, Aşkın Mutlu, İsmet Sadıkoğlu, Seyfettin Koca, Habibe Sevdik, Mehtap Uzel, Hafize Poyraz Manav, Bayram Özdurak ve Nurten Alpu.”

10 AKILLI TELEFON VE 10 DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Lenovo marka dizüstü bilgisayarı kazanan talihliler: “Mehmet Petriçli, Seyfettin Öztürk, Feriha Kaplan, Kadir Gümüş, Reyhan Şireci, Özay Memişoğlu, Yılmaz Çoruh, Şenol Ateşköz, Metin Bas ve Nurdane Öztürk” olurken; LG G4 akıllı cep telefonu kazanan talihliler ise şu isimlerden oluştu: “Metin Çerin, Pınar Ertürk, Suat Ak, İbrahim Özer, Emine Güldan, Mustafa Yiğit, Murat Çapar, Kader Bektaş, Cem Kuruçay ve Gülcan Gülçakır.”

Organizasyon boyunca yaklaşık 20 milyon liralık alışveriş karşılığında 190 bini aşkın çekiliş numarasının verildiği Bursa Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri kapsamında hediye kazanan talihlilerin ödülleri önümüzdeki günlerde düzenlenen törenle teslim edilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.