Hava Durumu

Bursa'da 23 Nisan'da onlar unutulmadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde İnegöl Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde tedavi gören çocuklar, hasta olmalarına rağmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını neşe içerisinde kutladılar.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 23 Nisan'da onlar unutulmadı

GÜLER YÜZLÜ HEMŞİRELER

Çocuk Servisinde yatarak tedavi gören çocuklar, düzenlenen etkinlikte, güler yüzlü sağlıkçılarla birlikte oyunlar oynayarak bayramlarını kutladılar. Alınan oyuncaklarla Hemşireler nezaretinde oynayan çocuklar doyasıya eğlendiler.

İnegöl Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen, hastaneden tedavi gören çocukların bayramını kutlayarak, "Hastalığı nedeniyle hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın kısmen de olsa çocukluklarını yaşatmak ve bayramlarını kutlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çocuk servisimizi balonlarla, bayraklarla süsledik. İlçemizdeki okullarda eğitim gören öğrenciler de gelerek, hasta çocuklarımızla güzel vakitler geçiriyorlar. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı böyle mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Çocuk bölümümüzde 16 çocuğumuz tedavi oluyor. Onları hastane ortamından uzak tutma konusunda bir takım etkinlikler düzenliyoruz. Kendilerini evlerinde hissediyorlar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.