Hava Durumu

Bursa'da 23 Nisan'ı hastanede kutladılar

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları hastanesinde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hastanede kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2017 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 23 Nisan'ı hastanede kutladılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hastanede yaşayan çocuklar, hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinliklerde Karagöz-Hacivat gösterisi, müzik dinletileri ile hastalıklarını kısa süreliğine de olsa unutma fırsatı buldular.

Etkinlikte konuşan Hastane Yöneticisi Dr. İsmail Özcan, "Çocukları içinde bulundukları sıkıntılı süreçten birkaç saatliğine de olsa uzaklaştırmak için sosyal etkinliklere her zaman devam edeceklerini" söyledi. Dr.Özcan "Hastanemizde yatan çocuklar burada yatarken çok önemli ve farklı bir hava buluyor. Onların kaliteli zaman geçirmeleri için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Hastanemiz aynı zamanda bir okul. Hastane sınıfı sayesinde eğitimlerine burada devam ediyorlar" dedi.

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr.Rüstem Aşkın'ın da katıldığı etkinlikte çocuklara kıyafet ve oyuncaklar hediye edildi.

Birbirinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlenen çocuklar, 23 Nisan pastasını hep birlikte keserek bayramı coşkuyla yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.