Hava Durumu

Bursa'da 400 polisle huzur operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Karacabey ilçesinde 400 polisin katılımıyla "Huzur Operasyonu" gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 01:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 400 polisle huzur operasyonu

İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ın talimatıyla, huzur ve güven ortamının sürdürülmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla belirli aralıklarla operasyonlar düzenleniyor.

Bu kapsamda, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Karacabey Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 400 polisin katılımıyla Karacabey'in bazı noktalarında huzur operasyonu yapıldı. Operasyonda narkotik köpeği de kullanıldı.

Gruplara ayrılan ekipler, ilçe merkezinin girişinde ve şehir merkezinde şüpheli gördükleri çok sayıda kişiye üst aramasını yaptı, kimliklerini sorguladı. Şüpheli araçları durdurarak arama yapan ekipler, içlerindeki kişileri de kontrol etti.

İlçedeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Osman Ak, "Memleketimizi bu uyuşturucu illetinden kurtaracağız. Yanlış insanlardan da kurtaracağız. Bizler sokakta olacağız. Sizler de bizim yanımızda olacaksınız. Bu sorunların üstesinden geleceğiz. Operasyon ve uygulamalar bundan sonra da sıklıkla devam edecek. İlçelerde zaman zaman böyle şok uygulamalar yapacağız. Düşmana korku, dosta güven vereceğiz. Dostlar için buradayız." diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Ak'a eşlik eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise Ak'a teşekkürlerini sunarak, "İlçemizde bu uygulamayı gerçekleştirmenizden dolayı çok memnun olduk. Uyuşturucu illetinden topyekun bir seferberlikle kurtulabiliriz. Sadece polisiye tedbirlerle bu konuda mücadele etmenin mümkün olmadığı düşüncesindeyim. Ailelere, eğitim camiasına, toplumumuzun her kesimine bu noktada büyük bir görev düşüyor." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.