Hava Durumu

Bursa'da 5 yıllık hünerlerini sergilediler

Sibel Dilek Porselen Atölyesi'nde eğitim alan kursiyerlerin eserlerinden seçkilerle oluşan Renklerin Umuda Çağrısı adlı sergi, Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi'nde izlenime açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2019 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2019 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 5 yıllık hünerlerini sergilediler

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi, yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Sibel Yüksel ve Dilek Duman'ın eğitmenliğini yaptığı Sibel Dilek Porselen Atölyesi kursiyerlerinin eserlerinden oluşan Renklerin Umuda Çağrısı sergisi, Halk Evi Sanat Galerisi'nde izlenime sunuldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in açılışını yaptığı sergiye, sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Nilüfer Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu ifade eden Başkan Turgay Erdem, eğitmenleri ve kursiyerleri çalışmalarından dolayı kutladı. Başkan Erdem, kursiyerlerin 5 yıl boyunca ortaya koyduğu el emeği eserlerden seçkilerin yer aldığı sergiyi gezerek, eserleri tek tek inceledi.

Mücevher boyama, meissen ve American teknik gibi çeşitli tekniklerle yapılan 200 parça eserin bulunduğu sergi, 5 Kasım tarihine kadar Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi'nde izlenime açık kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.