Hava Durumu

Bursa'da 6 kişilik aile hastanelik oldu...2'sinin durumu ağır

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Tekke Mahallesi'nde 6 kişilik aile, yedikleri mantardan zehirlendi. Özel araçlarla acil servise götürülen 4’ü çocuk 6 kişiden durumu ağır olan 2’si Bursa’ya sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2014 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2014 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 6 kişilik aile hastanelik oldu...2'sinin durumu ağır

Edinilen bilgiye göre Tekke Mahallesi'ndeki dağlık alandan topladığı mantarları çocukları ve ailesine götüren dede A.S., mantarları pişirmesi için çocuklarına verdi. Akşamüzeri mantarları pişirip yiyen 10 kişilik aileden 41 yaşındaki Sadem S., 33 yaşındaki Mercan S., 7 yaşındaki Rabia S., 9 yaşındaki Nursena S., 13 yaşındaki Ayşenur S. ve 11 yaşındaki Aydanur S. zehirlendi. Mide bulantısı çeken 4’ü çocuk 6 kişi, özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alındı. Acil serviste yapılan tetkikler sonucunda 6 kişinin de yedikleri mantardan zehirlendiği ortaya çıktı.

Durumları ağır olan 13 yaşındaki Ayşenur S. ile 11 yaşındaki Aydanur S., 112 Acil servis ambulansları ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Diğer 4 kişi ise İnegöl Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alındı. Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.