Hava Durumu

Bursa Osmangazi'de aç kalan güvercinler unutulmadı

Bursa Osmangazi Belediyesi, koronovirüs nedeniyle insanların evlerinden çıkmamasıyla boşalan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki aç kalan güvercinleri besledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2020 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2020 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Osmangazi'de aç kalan güvercinler unutulmadı

Osmangazi Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki güvercinleri besledi.

Daha önce bölgedeki esnaf ve vatandaşlar tarafından beslenen kuşlar, koronavirüs nedeniyle insanların dışarı çıkmamaları üzerine aç kaldı.

Meydanda yem arayan kuşları Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri besledi. Uzun süredir aç kalan yüzlerce güvercin, meydana kilolarca yem bırakan belediye ekiplerinin etrafını sararak karınlarını doyurdu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her canlının yaşam hakkını gözeten bir belediye olduklarını ifade ederek, "Vatandaşlarımızın sağlığı için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirirken, doğadaki hayvanlar için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Koronavirüs nedeniyle vatandaşlarımızın evden çıkmamasıyla birlikte aç kalan tüm hayvanların yardımına koşuyoruz. İlçemizdeki sahipsiz kedi ve köpeklerin yanı sıra kuşların da beslenmesi için çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.