Hava Durumu

Bursa'da aikido şöleni

Aikido-Judo Gençlik ve Spor Kulübü'nün düzenlediği aikido semineri Türkiye'nin en üst seviye antrenörlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 200'e yakın sporcunun katıldığı seminer renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da aikido şöleni

HABER I Özgün DOĞAN I

EN İYİ ANTRENÖRLER KATILDI

Bursa'nın ev sahipliği yaptığı Aikido Semineri geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi. Dikkaldırım Spor Salonu'nda düzenlenen seminere Türkiye'nin dört bir yanından 200'e yakın sporcu ve antrenör katıldı. Bursa Aikido-Judo Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen organizasyona katılan Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda aikido'dan sorumlu as başkan Tanser Kılıç açıklamalarda bulundu. Bursa'da olmaktan çok mutlu olduklarını dile getiren Kılıç, "Bursa'da faaliyetlerini sürdürmekte olan branşımızın resmi teknik kurul üyesi Burhan Mocu'nun hazırladığı organizasyon mükemmel olmuş. Hemen hemen Türkiye'deki bütün gruplardan bu seminere katılım mevcut" dedi

BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPIYORUZ

Bursa Aikido-Judo Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Mocu ev sahibi olduğu organizasyon hakkında açıklamalarda bulundu. Bu tarz organizasyonların fazla yapılmadığına dikkat çeken Mocu, "Aikido'nun yarışmaları olmadığı için seminerler düzenleyip Türkiye'nin dört bir yanından gelen hocalarımız ve sporcularımızla birlikte eğitimler veriyoruz. Bu buluşmalarda, aikido ve judo tekniklerimizi daha iyi hale getirebilmek için bilgi alışverişleri yapıyoruz. Genellikle iki ayda bir düzenlediğimiz seminerlerin hepsi renkli görüntülerle ve yoğun katılımla gerçekleştiriyoruz. Bu tarz organizasyonlar yapmak çok kolay olmuyor. Bizi uğraştırıyor ama artık üstesinden gelmeyi öğrendiğimiz için düzenlemekten keyif alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.