Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz hırsızlık

Bursa’da bir iş yerine giren hırsızlar, 200 kilo ağırlığındaki çelik kasayı çuvalla otomobile taşıdı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıl almaz hırsızlık

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Osmangazi ilçesinde Küplüpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Bir otomobille bir alt mahalleye gelen A.E. (31) ile U.D. (24) araçlarını park edip keşif yapmaya gitti. Daha sonra otomobille olay yerine giden zanlılar, araçlarını park edip iş yerine girmeye çalıştı. Çevreden vatandaşların geçmesi üzerine bir alt mahalleye giden zanlılar, ellerinde kazma ile tur atmaya başladı. Çevrede kimsenin kalmaması üzerine iş yerine giren zanlılar, içeride bulunan 200 kilo ağırlığındaki çelik kasayı çuvalla taşıyıp araçlarına yükleyerek uzaklaştı. Çelik kasanın içinde 7 bin 500 TL para olduğu öğrenildi.

POLİS 3 BİN KARTAL MARKA OTOMOBİLİ İNCELEDİ

Sabah dükkanına geldiğinde kasanın yerinde olmadığını fark eden iş yeri sahibi durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde incelemelerde bulundu. Daha sonra yan taraftaki iş yerlerinin kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri zanlıları tespit etti. Polis, Bursa genelinde 3 bin Kartal marka aracı inceleyerek A.E.’yi yakaladı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.E. tutuklandı. Firari olan U.D. ise aranıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.