Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz hırsızlık! Yarım metrelik kuyudan servet çaldılar

Bursa’da hırsızlar yaşlı bir kadının evin samanlığında beton dökülmüş yarım metrelik kuyuya sakladığı 100 bin liralık altını çalıp kaçtı. Olaydan sonra konuşan yaşlı kadın " Bankalar saklama parası için her ay para istiyorlarmış kıyamadım kuyuya sakladım" dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıl almaz hırsızlık! Yarım metrelik kuyudan servet çaldılar
Olay  Merkez Nilüfer ilçesi Alaaddinbey Mahallesinde oturan 63 yaşındaki Fatma Erdoğan  Kendisine, kızına ve 2 yıl önce oğluyla dünya evine giren gelinine ait altınlar oldukça fazla birikince altınları saklayabilmek için ilginç bir yola başvurdu.

Eşi Yunus Erdoğan ile birlikte evlerinin bahçesinde bulunan samanlığa yarım metrelik çukur kazan yaşlı çift kuyunun içini beton ile sıvayıp bakır küp içerisine koydukları 100 bin lira değerindeki ziynet eşyasını kuyuda saklamaya başladı.



Yaklaşık 1 yıldır altınları kuyuya saklayan anne, kızı ve gelini düğün merasimi olduğu zaman kuyudan altınları çıkarıp taktılar. Ancak geçtiğimiz sabah telefonuna gelen bir mesajla uykudan kalktığını belirten  Fatma Erdoğan yan komşum gece bahçeden tıkırtılar geldi birileri vardı git samanlığa bak diyerek mesaj atmış. İçime bir ateş düştü. Hemen koşup samanlığa baktım. Kuyuyu açmışlar samanları kenara yığmışlar bakır kübün içerisi boştu. Kim yaptı gören olmamış polise haber verdik araştırıyorlar dedi.

100 lİra değerindeki altını bankaya saklama parası ödememek için vermediğini anlatan Fatma Erdoğan, "Bankalar her hafta saklama parası istiyormuş kıyamadık para vermeye başımıza bunlar geldi çok pişman olduk" diye konuştu.
İhbar üzerine kuyuda yapılan incelemede hırsız ya da hırsızlara ait ipucu arandı.

Yusuf Erdoğan'ın 1 adet altın set, 2 metre altın zincir köstek, 7 adet geniş aynalı altın bilezik, 1 adet külçe geniş altın bilezik, 1 adet kelepçeli altın bilezik, 3 adet beşibiryerde, 1 adet beyaz taşlı yüzük, 1 adet beş taş yüzük, 1 adet tek taş yüzük, 1 adet ata altın, 1 adet külçe altın bilezik, 1 adet altın gerdanlık, 1 adet gümüş kemer antika ziynetlerinin bulunması için polisin araştırması sürüyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.