Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz olay! Oğlunu köpekten korumak isterken...

Bursa'da 3 yaşındaki oğlunu Golden Retriewer cinsi köpeğin saldırısından korumak isterken düşüp kolunu kıran polis memuru hastanelik oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıl almaz olay! Oğlunu köpekten korumak isterken...
Edinilen bilgiye göre olay, Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Nilüfer Deresi yürüyüş yolunda meydana geldi.

Trafik Şube Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen polis memuru Murat Demirtaş, 3 yaşındaki oğlu Servet Alp Demirtaş'ı da yanına alarak dere boyunda yürüyüşe çıktı. Baba oğul bir süre yürüdükten sonra küçük Servet Alp kondisyon parkındaki aletlerde oynamaya başladı.

\"\"

Baba Murat Demirtaş'ta yürüyüş yolu üzerindeki bir banka oturup dinlendi. Bu sırada Pervin E. isimli bayanda Golden Retriewer cinsi köpeğini gezdirmek için aynı parka geldi. Bir ara sahibinin elinden kurtulan köpek kondisyon bisikletinde oynayan Servet Alp'in üzerine atlayınca küçük çocuk korkudan ağlamaya başladı.

\"\"

Panik olan polis memuru baba Murat Demirtaş oğlunu köpekten kurtarmaya çalışırken yere düştü. Kolu kırılan Demirtaş polisi ve 112'yi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen 112 ekipleri Murat Demirtaş'ın ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra baba ve oğlunu ambulansla Çekirge Devlet Hastanesine götürdü. Murat Demirtaş'ın şikayeti üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan köpeğin sahibi Pervin E. İse ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

\"\"

Köpeğinin saldırgan olmadığını eğitimli ve tüm aşılarının tamam olduğunu anlatan Pervin E. İse "Bu köpekleri bilen bilir saldırma huyları yoktur özellikle çocuklarla çok işi anlaşırlar köpeğim oyun için çocuğa hamle yapınca babası panik oldu onlara doğru koşarken yere düştü ve bu üzücü kaza olayı yaşandı. Dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.