Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz ölüm

Bursa İnegöl'e bağlı Hamidiye köyünde, ailesinin gözleri önünde uçurumdan yuvarlanan bir kişi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2013 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2013 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıl almaz ölüm

Edinilen bilgilere göre, İnegöl'e bağlı Hamidiye köyünde ikamet eden Murat Çelik (38), 16 F 9343 plakalı aracıyla ailesiyle birlikte köyün üzerindeki Cihansuyu mevkiine piknik için gitti. Kaynak suyu olan Cihansuyu mevkiinde ailesi ile birlikte piknik yaptıktan sonra Çelik, mevkide bulunan 4 arkadaşının yanına gitti. Arkadaşlarına, bu mevkii de bulunan mağaraya nasıl ulaşacağını soran 3 çocuk babası, arkadaşlarının gösterdiği yolu tercih etmedi.

Ailesinin yanına gidip, uçurumdan aşağıdaki mağaraya bakmaya çalışan Murat Çelik, dengesini kaybederek yaklaşık 60 metre yükseklikten yuvarlandı. Uçurumdan yuvarlanan Çelik ağır yaralandı. Olay yerine gelen 4 kişi mağaranın bulunduğu yere indi. Zekeriyya Yıldız, ağır yaralanan ve nefes almakta zorluk çeken adama müdahale ederek, ters dönen dilini düzeltti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Çelik’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine çağrılan itfaiye, arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlar, halatlarla indikleri yerden Çelik’in cesedini çıkardılar.

3 çocuk babası olan Murat Çelik'in cenazesi, İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.