Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz ölüm...Uyarılara aldırmayınca canından oldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 'Dikkat et, düşeceksin' uyarılarına, 'bana bir şey olmaz' diyerek cevap veren emekli öğretmen, kiraz ağacından düşerek hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2014 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2014 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıl almaz ölüm...Uyarılara aldırmayınca canından oldu

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Alanyurt’tan servis aracıyla İnegöl’e bağlı, Fevziye ile Ertuğrulgazi Mahalleleri arasındaki kiraz bahçesine gelen mevsimlik işçiler, kiraz toplama işlemine başladı. Emekli öğretmen olduğu bildirilen 59 yaşındaki Ferhan Y., kiraz topladığı sırada üzerine bastığı dalın kırılması sonucunda dengesini kaybederek aşağı düştü. Toprağa kafa üzeri düşen emekli öğretmen, boynunun kırılması sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti. Emekli öğretmenin düştüğünü gören arkadaşları, durumu 112 Acil Servis ve Jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık görevlileri için yapacak bir şey kalmamıştı. Sağlık görevlileri yaptıkları incelemede, talihsiz öğretmenin boynunun kırılması sonucunda hayatını kaybettiğini tespit etti. İşçiler, olay sonucunda, arkadaşlarının ölümü nedeniyle fenalık geçirirken, talihsiz emekli öğretmenin cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İşçi arkadaşlarının, ipi beline bağlayıp güvenlik önlemi al uyarılarına kulak asmayan emekli öğretmenin, olaydan kısa bir süre önce “bana bir şey olmaz” diyerek kiraz ağacına çıktığı öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.