Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz soygun girişimi

Bursa'da girdikleri tekstil fabrikasının çelik kasasını çalmaya kalkan hırsızlar polis ekiplerine yakalandılar. Polisin suçüstü yakaladığı 26 yaşındaki D.A. fabrikanın üçüncü katından aşağıya atlayarak ağır yaralanırken 20 yaşındaki Z.S. ise gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2013 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2013 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıl almaz soygun girişimi

Olay, saat 05.30 merkez Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi Ankara Caddesi üzerindeki bir tekstil fabrikasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, devriye gezen Asayiş Ekipler Amirliği’ne bağlı görevliler bir tekstil fabrikasından aşırı gürültü geldiği ihbarı aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri muhasebe katında çelik kasayı parçalayan Z.S.(20) ve D.A.(26) ile göz göze geldi.

Balyoz sesleri nedeniyle polis ekiplerini fark etmeyen zanlılar kaçmak istedi. Daha önceden de çeşitli suçlardan kayıtları bulunan ve haklarında yakalama kararı olan D.A. binanın üçüncü kat penceresinden atlayıp kaçmak istedi. Üzerine atladığı klimanın yerinden çıkması ile dengesini kaybeden D.A., beton zemine düşerek ağır şekilde yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan D.A. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerini karşında görünce ne yapacağını şaşıran Z.S. ise suç aletleri olan eldiven ve iki adet balyoza ile gözaltına alındı.

Hastaneye kaldırılan D.A.'nın sağlık durumu ciddiyetini koruduğu belirtilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.