Hava Durumu

Bursa'da akıllara durgunluk veren hırsızlık

Bursa'da NATO boru hattından akaryakıt çalındığı ihbarı alan polis ekipleri, ihbarı verildiği adrese gittiklerinde gözlerine inanamadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıllara durgunluk veren hırsızlık

Çalıntı olan minibüsün içerisindeki koltukları söken zanlılar, yerine yaptıkları 3 tonluk depo ile akaryakıtı çalmaya çalışırken polis ekiplerini fark edince minibüsü de bırakarak olay yerinden kaçtı.

Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi Ataevler Metro İstasyonu karşısındaki ağaçlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ataevler Metro İstasyonu karşısındaki ağaçlık alandan geçen NATO boru hattındaki akaryakıtı çalmak isteyen zanlılar, yakındaki bulunan inşaat bekçisinin yoğun mazot kokusu ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri fark edince minibüsü de bırakarak kaçtılar. Olay yerine gelen polis ekipleri gördükleri manzara karşında gözlerine inanamadı. Polis ekipleri, zanlıların açık alanda bulunan akaryakıt hattından ağaçlık alana kadar 15 metre uzunluğunda hortumla, minibüsün içerisine yaptıkları 3 tonluk depoya işlenmemiş akaryakıt çektiklerini fark etti. Çevrede geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri şahıslara ulaşamazken, olay yeri inceleme ekipleri ise motor ve şase numaraları silinmiş olan minibüsün çevresinde delil çalışmalarını başlattı.

Polis ekiplerini fark ederek olay yerinden kaçan şahıslar her tarafta aranırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.