Hava Durumu

Bursa'da alışveriş merkezinde yangın

Osmangazi'de bulunan bir alışveriş merkezinde çıkan yangın iki mağazada hasara yol açtı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da alışveriş merkezinde yangın

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesindeki alışveriş merkezinde zeminin 3 kat aşağısında tekstil ürünlerinin satıldığı bir mağazada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alışveriş merkezi görevlilerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Alevler bitişikteki bir mağazaya sıçradı ve binanın tamamını dumanlar kapladı. Oksijen tüpleriyle içeri giren itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangını bir saatte kontrol altına alan ekipler, binadaki yoğun dumanı tahliye etmek için çalışma başlattı. Alışveriş merkezindeki iki mağazada hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

AVM hizmet vermeye başladı

Zafer Plaza'dan yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle alışveriş merkezindeki bir ev tekstili mağazasında yangın çıktığı hatırlatıldı.

Yangın alarm sisteminin devreye girmesi ve itfaiye ekiplerinin hızla olaya müdahalesiyle yangının kısa sürede kontrol altına alındığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olayda, yangın nedeniyle 1 mağaza, yayılma nedeniyle 2 mağazada maddi hasar oluşmuştur. Çok hızlı müdahalelerinden ve çabalarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine ve görevlilerine teşekkür ederiz. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, alışveriş merkezimiz saat 10.00 itibarıyla hizmet vermeye başlamıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.