Hava Durumu

Bursa'da anne sütü standı açıldı

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Zübeyde Hanım Ek Hizmet binasında 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla stant açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da anne sütü standı açıldı

1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası nedeniyle Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nde açılan stantta, eğitimciler, anne ve anne adaylarını, bebeklerine anne sütü kullanmaları konusunda tavsiyelerde bulunurken, anne sütünün faydaları anlatıldı. Ayrıca açılan stantta anne ve anne adaylarına lohusa şerbeti ikram edildi.

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Engin Paralı, "Anne sütü konusunda farkındalığı artırmak, anne sütünün önemini belirtmek için Zübeyde Hanım Ek Binamızda stant açarak bilgilendirme çalışması yaptık. Stantta konu hakkında eğitim almış olan uzman arkadaşlarımız ailelere bilgilendirme yaptı.Ailelerden gelen soruları da cevaplama fırsatı bularak kişilerin merak ettikleri konularda bilgilenmelerini sağlandı" dedi

Eğitimlerin sadece emzirme haftası ile sınırlı olmadığını ifade eden Op.Dr.Paralı Annelere anne sütü ve emzirme danışma hattımız ile 7/24 eğitim verilmekte olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.