Hava Durumu

Bursa'da art arda istifalar! İşte o isimler...

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde aday olmak isteyen bürokratlar ve meclis üyelerinin istifaları için bugün son gündü. Seçimde Bursa'dan milletvekili aday adayı olmak isteyenler peş peşe istifa etmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2018 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2018 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da art arda istifalar! İşte o isimler...

Bursa'da Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden isimler belli oldu.

AK Parti'den aday adayı olanlar;

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şükrü Köse, Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Selim Yıldırım aday adayı olmak için istifa ettiler.

Vergi Müfettişi Şener Öztürk, Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür Müdürü Murat Güçyılmaz istifa ederek görevini bıraktı.

Doktor Elif Güler Kazancı ve Yüksek İhtisas Hastanesi Kalite Müdürü olarak görev yapan Mehmet Fidan da aday adayı olmak için istifa ettiler.

Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Celil Çolak, Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Fatih Ören, Yıldırım Meclis Üyeleri Ebru Ahu, Taner Eke ve Selim Yıldırım ve Büyükşehir Meclis Üyesi Abdullah Karadağ da milletvekili olmak için istifa eden isimler arasında yer aldı.

İlçelerden ilk istifa eden isim İnegöl Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Yurttutan olurken, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya'nın da istifa ettiği öğrenildi.

Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Fikri Pala'nın istifa ettiği öğrenildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Enver Karakoç, İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İsmail Sağlam, öğretmen Nilüfer Karakoç da AK Parti'den aday olmak için istifa eden isimler havuzuna dahil oldu.

Milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak için Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Yüksel Özkan da görevinden istifa etti. Özkan'ın MHP'den mi yoksa AK Parti'den mi aday olacağı ise henüz belli değil.

CHP'den adaylık için istifa edenler;

BES Şube Başkanı Süleyman Ayyılmaz, SES Şube Başkanı İrfan Açık milletvekiliiği için istifa eden isimler oldu.

Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Meral Altuntaş da aday adaylığı için istifasını verdi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yapan Prof. Dr. Kayıhan Pala yine MMO Bursa Şube eski Başkanı İbrahim Mart ve Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Ali Uluşahin de Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca da adaylık için istifa ettiğini açıkladı.

MHP Bursa'da milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler şöyle;

İl Başkanı Tevfik Topçu, İl Başkan Vekili Erol Sönmez, İl Başkan Yardımcısı Timur Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Bilge Arıcıoğlu, il yöneticileri Sakin Köseoğlu ve Ümit Kaplan, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Meriç.

MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir de aday adaylığı için görevinden istifa etti.

İYİ Parti için;

Selçuk Türkoğlu, Türk Eğitim Sen Bursa 2 No'lu Şube Başkanlığı'ndan ve Türkiye Kamu Sen Bursa il Temsilciliği'nden İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.