Hava Durumu

Bursa'da asansörde dehşeti yaşadılar

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda bir apartmanın asansörü üst kata çıkarken arıza yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da asansörde dehşeti yaşadılar
Asansörde bulunan 4 kişiden kapalı alan fobisi olan 2 kişi fenalık geçirince hareketli dakikalar yaşandı. 1 buçuk saat asansörde kalan 4 kişi için itfaiye, ambulans ve polis ekipleri seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, Orhangazi Muradiye Mahallesi Sümer Sokak’ta bulunan Çoruh apartmanında üst kata çıkmak için asansörü kullanan 4 kişi, arıza sebebiyle iki kat arasında mahsur kaldı.



HERKES SEFERBER OLDU

Aniden duran asansör içerisinden gelen sesleri duyan apartman sakinleri, durumu polise bildirdi. İtfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin de seferber olduğu olayda asansör içerisinde kalan dört kişiden iki kişinin fenalaştığı öğrenildi. Panikle geçen 1 buçuk saat sonrasında olay yerine asansör servis ekipleri geldi.

2 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Asansörde mahsur kalan dört kişiden Eylül G. (20) ve Gürsel K. (53) servis ekiplerinin müdahalesi ile çıkartılarak hazır bulunan ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak acil servis bölümünde tedavi altına alındı.

Asansörde süren 1 buçuk saatlik can pazarında fenalaşarak hastaneye kaldırılan iki kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.