Hava Durumu

Bursa'da asfaltsız yol kalmıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ilçesinde alt yapısı biten köylerin yolları asfaltlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da asfaltsız yol kalmıyor

Çepni kırsam mahallesinde Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapı çalışmaları sona erdi. Kazılan yollar asfaltla kaplanıyor. Çalışmaları takip eden AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, asfaltın en kısa sürede bitirilerek Çepni'nin kışa hazır olacağını söyledi. Ünal, "Mudanya Belediyesi'nin Çepni'de 2 aydır yapmasını beklediğimiz kaldırım işi bir türlü başlamadı. Biz de baktık olmuyor, asfalt çalışmasını başlattık. Çepni kışa çamur içinde girmeyecek" dedi.

6 ayda Çepni'ye yapılan yatırım maliyetinin Mudanya Belediyesi'nin 1 yıllık yatırım bütçesi kadar olduğunu dile getiren Başkan Ünal, "Çepni satıh kaplama ve asfalt çalışması Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım planında yoktu. Başkanımız Recep Altepe'ye durumu iletmemiz üzerine hemen çalışmaları başlattı. Altepe'ye Mudanya'ya verdiği önem için bir kez daha teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Işıklı Mahallesi'nde bulunan atış poligonuna 60 hayvanın barınabileceği bir barınak yapılacağını dile getiren Ünal, "yaklaşık 750 üyesi bulunan Mudanya Avcılar ve Atıcılar Derneği'nden gelen talep üzerine 60 av hayvanının barınabileceği bir barınak yaptırıyoruz. Büyükşehir Belediyesi en kısa sürede çalışmaları bitirecek. Şayet yetersiz olursa barınağın kapasitesini arttıracağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.