Hava Durumu

Bursa'da aşırı hız kazaları MOBESE'de

Bursa'da meydana gelen kazalar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da aşırı hız kazaları MOBESE'de
Şehir merkezinde meydana gelen kazalar kameralara yansıdı. Kazalarda sürücülerin dikkatsizliği gözler önüne seriliyor. Ankara yolundaki bir kazada kontrolden çıkan bir kamyonet, elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçtan çıkan parçalar yan yola savrulurken, direğin düşmemesi ise faciayı önledi.

TAKSİ İLE ÇARPIŞAN KAMYONET DEVRİLDİ

İkinci kaza ise, Fomara Meydanı’nda meydana geldi. Gece yarısında bir araç lambalardan dikkatsiz geçerken, ticari taksinin de hızlı geldiği görüldü. İki aracın çarpışması sonucunda kamyonet devrildi.

\"\"

DOLMUŞ MOTOSİKLETİ SÜRÜKLEDİ

Üçüncü kaza ise Merinos Stadyum Kavşağı’nda meydana geldi. Yolunda ilerleyen bir motosiklete dolmuş çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre sürüklenen motosiklet sürücüsünün durumunun iyi olduğu görüldü.

\"\"

U DÖNÜŞÜ YAPMAK İSTERKEN OTOBÜSE ÇARPIŞTI

Dördüncü kazada ise, ana yolda dikkatsiz şekilde ‘u’ dönüşü yapmak isteyen bir sürücü, otobüsle çarpıştı. Otobüsün araca yavaş çarpması muhtemel bir facianın önüne geçti.

\"\"

DİKKATSİZ ŞEKİLDE KAPIYI AÇINCA KAMYONETE ÇARPTI

Atatürk Caddesi’nde meydana gelen başka bir kazada ise, dolmuştan inmek isteyen bir yolcu dikkatsiz şekilde kapıyı açınca kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kapı yamulurken, o sırada yolcunun araçtan inmemesi can kaybını önledi. Atatürk Caddesi’ndeki bir başka kazada yağmurlu yolda aracını kaydıran dolmuş şoförü direğe çarptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.