Hava Durumu

Bursa'da at eti rezaleti! 2 atı kesip parçaladıktan sonra...

Bursa'da jandarma ekipleri, Osmangazi İlçesi'ne bağlı Büyükdeliler Mahallesi Çalca mevkiinde terk edilmiş otomobil içerisinde at eti ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da at eti rezaleti! 2 atı kesip parçaladıktan sonra...

HABER I İlker TÜRKER

Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Doğancı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Büyükdeliler Mahallesi'ndeki kırsal alanlarda at kesimi yapıldığı yönünde duyum alarak harekete geçti.

Bölgede arama yapan ekipler, Çalca mevkii olarak bilinen bölgede kapıları açık ve anahtarı üzerinde terk haldeki araç içerisinde ve çevresinde, 2 adet atın yüzülmüş şekilde kafa ve ayakları, 15 adet poşet içerisinde 360 kilogram et, 2 adet bıçak, 1 adet balta, 1 adet madenci feneri ile çok miktarda poşet ele geçirdi.

Jandarma ekipleri, yaptıkları inceleme sonrası aracın F.Ç. isimli şahsa ait olduğunu belirledi. Araç içerisinden ise S.Ç. ismine kayıtlı ehliyet, nüfus cüzdanı ve 2 adet cep telefonu bulundu. Araç, olayla ilgisi bulunmadığı anlaşılan sahibi F.Ç.'ye teslim edilirken, etlerden alınan numuneler Osmangazi İlçe Tarım Müdürlüğü'ne gönderildi.Geri kalan etler ise imha edildi.

JANDARMA ADETA İĞNEYLE KUYU KAZDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, bölgedeki kamera kayıtlarını tek tek incelemeye aldı. Bu kayıtlardan, M.B. isimli şahsa ait kamyonette 2 adet atın bulunduğu ve kamyonet içerisinde V.T. isimli şahlsın bulunduğu, diğer aracın ise ona gözcülük yaptığı tespit edildi.

Bunun üzerine operasyon için düğmeye basan ekipler, M.B., S.Ç. ve V.T.'yi gözaltına aldı. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen üç kafadardan, S.Ç. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. V.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.