Hava Durumu

Bursa'da Başkan Kurtulan'ın önemli misafiri

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, şehit babası Mehmet Zeki Sekin'i misafir etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Başkan Kurtulan'ın önemli misafiri

2017 yılında İzmir Adliyesi önünde yaşanan hain terör saldırısında birçok insanın hayatını kurtarmak için kendini feda eden şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ın davetlisi olarak Mustafakemalpaşa'yı ziyaret etti.

Şehit babası Sekin'i makamında kabul ederek sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, kahraman polisin 80 milyonun kalbinde ebediyete kadar yaşayacağını söyledi.

Kurtulan, "Mehmet amcamızla başbakanımızın Bursa ziyaretinde tanıştık ve kendisini ilçemize davet ettik. Kendisi de bizi kırmayarak bu davetimize nezaketle karşılık verdi. Şüphesiz ki ülkemiz kahramanlar toprağıdır. Anadolu'ya ilk ayak basışımızdan beri bu millet bağrından çok büyük kahramanlar çıkarmıştır. Şehit polisimiz de bunlardan biridir. Ülkemizin birliğini bozmaya çalışanlara karşı tek başına mücadele etmiş ve şehadete ulaşmıştır. Şehitlerimiz gibi onların aileleri de milletimizin kalbinde mümtaz bir yerdedir. Kahramanlarımızın emaneti olan şehit ailelerimizin millet ve devlet olarak her zaman yanında olacağız. Ülkemizin dirliği için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimize şükran borçluyuz " dedi.

Şehit babası Sekin daha sonra kaymakamlık, başsavcılık, emniyet ve garnizona nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.