Hava Durumu

Bursa'da Başkan Taban'a teşekkür ziyareti

İnegöl'de 1 Ocak 2018'de başlayıp 31 Martta sona eren 11 esnaf odasının genel kurulunun tamamlanmasıyla birlikte odaların yönetimleri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Başkan Taban'a teşekkür ziyareti

Kongre süreçlerini tamamlayan esnaf odalarının başkanları, yapılan genel kurullara katılan Belediye Başkanı Alper Taban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Esnaf odası başkanları, Belediye Başkanı Alper Taban'a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini de iletti. Oda başkanları adına Elektrikçiler Odası Başkanı Yakup Ulama bir açıklama yaptı. Ulama, "01 Ocak-31 Mart tarihleri arasında 11 odamızın seçimlerini icra ettik. Bütün oda başkanlarımız olarak kongrelerimize katılıp bizlere destek oldunuz. 11 odamızın seçimleri tamamlandı. Sadece 1 odamızın başkanı değişti. Sizlere de bu vesileyle yeni görevinizde başarılar dilemek, hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban, esnaf oda başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ziyaretlerden çok mutlu oluyorum, çünkü bir şehri sadece bir belediye başkanının tek başına yönetmesi mümkün değil. Bu şehrin dinamikleri bizim güler yüzlü oda başkanlarımız, onların değerli yöneticileri, şehrin içerisinde yer alan STK'lardır. Dolayısıyla biz her birinin görüşünü önemsiyoruz. Hepsinin fikrini almaya, İnegöl'e katkı koymaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.