Hava Durumu

Bursa'da 'beyaz masa' vatandaşın çözüm adresi oldu

Bursa'nın Gemlik Belediyesi bünyesindeki beyaz masa vatandaşları derdine çözüm üretiyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'beyaz masa' vatandaşın çözüm adresi oldu

Belediye Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren beyaz masa birimi, 2017 yılında da vatandaşların çözüm adresi oldu. Vatandaşların belediye ile ilgili hür türlü istek ve şikâyetlerine çözüm üretmek için 7/24 hizmet veren beyaz masaya 2017 yılı içerisinde 19 bin 520 başvuru yapıldı.

Yapılan müracaatların tamamı işleme alınırken, 444 16 05 numaralı çağrı merkezine gelen istek ve şikâyetler anında değerlendirmeye alınarak ilgili birimlere yönlendirildi. Öte yandan ekipler, Facebook ve Whatsapp uygulamalarıyla, vatandaşların en hızlı şekilde sorunlarını aktarabilmeleri için gelen talep ve şikâyetlerde gerekli birimler ile görüşüp vatandaşlara ayrıca geri dönüş sağladı.

Beyaz masanın vatandaş ve belediye arasındaki iletişimi daha sağlıklı hale getirdiğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Belediye olarak en önemli görevlerimizden biri halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermek. Bu çaba ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Beyaz masa, vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi görerek vatandaşın meşru taleplerini ivedilikle karşılamaya çalışmaktadır" dedi.

Vatandaşların belediye binasına gelmeden meselelerine süratle çözüm ürettiklerini belirten Başkan Yılmaz, "Bu şekilde hem zaman kaybını önlüyor, hem de vatandaşlarımızın bir telefonla dahi derdine çare buluyoruz. Yapılan her başvuruyu ilgili birimlerimiz tarafından titizlikle değerlendirerek cevap veriyor ve takip ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.