Hava Durumu

Bursa'da bu seminere babaların yoğun ilgisi var

Yıldırım Belediyesi tarafından kahvehanelerde düzenlenen 'Baba Elimi Tutsana' adlı seminere babalar büyük ilgi gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bu seminere babaların yoğun ilgisi var

Türk toplumunun en güçlü yanlarından birisi olan aile yapısının sağlam temeller üzerine kurulması maksadıyla Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen seminerler devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi ve Bursa Kahveciler ve Benzerleri Odası iş birliğiyle tertiplenen seminere Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Sosyolog ve Aile Danışmanı Murat Ercan konuşmacı olarak katıldı..

'Baba Elimi Tutsana' adlı seminerde adaylarına biyolojik olarak 'baba' olmanın tek başına yeterli olmadığı ifade edildi. Çocukların annelerinin olduğu kadar babalarının da sevgi ve şefkatine ihtiyaç duyduğunun aktarıldığı programda, babalarının ilgi ve alakalarıyla büyüyen çocukların hayatları boyunca daha başarılı olduğuna dikkat çekildi.

Aile içi sağlıklı iletişimin çocukların kişisel gelişimine olumlu katkılar sunduğuna vurgu yapılan seminerde, çocukların babalarının anneleriyle olan ilişkilerini gözlemleyerek kendilerine rol model olarak aldıkları dile getirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.