Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da bu yola dikkat!

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bu yola dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gümüşova-Düzce-Bolu il sınırı karayolunun Kaynaşlı kavşağı bağlantı kolunda köprü çalışması yapılıyor. Bu nedenle D-100 karayolunun İstanbul istikameti 33-35. kilometreleri ile Ankara istikameti 32-34. kilometrelerinde sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ şeritten gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kesimi 11-12. kilometrelerindeki köprü çalışması nedeniyle her iki yönde (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin veriliyor.

Beşikdüzü-Trabzon devlet yolunun 0-38. kilometrelerinde Trabzon-Beşikdüzü yönündeki kuzey şeritlerinde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle ulaşım belirli kesimlerde tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerindeki üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı şeritten gidiş-geliş olarak devam ediyor.

Polatlı-Ankara yolunun 1-5. kilometrelerinde üstyapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten (Polatlı-Ankara) iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Yozgat-Sorgun yolunun 5-10. kilometrelerinde üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.