Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da bu yolla dikkat!

Karayollarının yapım ve onarım çalışmalarının sürdürüldüğü kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2018 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2018 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bu yolla dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Okmeydanı-Hasdal bağlantı yolundaki yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti Nurtepe viyadüğü bitiminden İSKİ-AKOM girişine kadarki kesim trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerinde üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım karşı şeritten çift yönlü sağlanacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM-Gebze kavşağında viyadük yapım çalışmaları dolayısıyla şerit daraltmasına gidiliyor. Bu kesimde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Çankırı-Ankara yolunun 4-7. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatılarak ulaşım, diğer istikametten çift yönlü gerçekleştirilecek.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 0-38. kilometrelerinde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla 18 Mayıs'a kadar Trabzon-Beşikdüzü yönündeki kuzey şeritlerde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.