Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den açıklama...

Meteoroloji'nin internet sitesinden hava durumuyla ilgili yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ile Erzurum ve Kars çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Kuvvetli olması beklenen yağışlarla birlikte yaşanabilecek ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği uyarı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2019 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2019 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den açıklama...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerine kadar Giresun ve Trabzon çevrelerinde, öğleden sonra Hatay kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarların genellikle kuzey ve kuzeybatı, Güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; öğle saatlerine kadar Giresun ve Trabzon çevrelerinde, öğleden sonra Hatay kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BURSA'DA BUGÜN HAVA AÇIK

Bursa'da yağışlı hava dün itibariyle yerini tekrar güneşe bırakmıştı. Bugün de az bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklıklar ise 19 ila 27 derece arasında değişecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.