Hava Durumu

Bursa'da bunu yapan yandı...Polis ceza yağdırıyor

Bursa’da şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslere yönelik denetimler sürüyor. Yetkililer, biletsiz yolcu taşıyan, durak harici yolcu indirip bindiren otobüslere ceza yağdırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bunu yapan yandı...Polis ceza yağdırıyor

Ulaştırma Bakanlığı Bursa 4. Bölge Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde kontrol yaptı. Terminalden çıkan otobüsleri tek tek durduran ekipler, içeride biletsiz yolcu olup olmadığına baktı. Herkesin bilet ve koltuk numarasını tek tek kontrol eden ekipler, biletsiz, şehir içi ve durak harici yolcu indirip bindiren otobüslere ceza kesti. Yetkililer, yaptıkları kontrolde, biletsiz yolcu taşıyan bir otobüse 519 lira para cezası kesti. Denetimleri sık sık yaptıklarını ifade eden yetkililer, otobüs şoförlerini kuralları uymaları hususunda ikaz etti.

Uygulamalardan memnun kalan şoförler ise, “Bu tür kontrollerle biletsiz yolcu taşımanın önüne geçiyor. Bu durum bizim için çok sevindirici çünkü bazı firmalar otobüslerine biletsiz yolcu alabiliyor” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.