Hava Durumu

Bursa'da büyük heyecan başlıyor!

TOFAŞ Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenecek 18. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'na; Pınar Karşıyaka, Türk Telekom, Gaziantep Basketbol, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol ve Promitheas B.C. takımları katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da büyük heyecan başlıyor!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ın 2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında ev sahipliğini yapacağı Uluslararası Crowne Plaza Bursa Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası bugün başlıyor. TOFAŞ Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde, Crowne Plaza Bursa'nın katkılarıyla bu yıl 18.'si gerçekleştirilecek turnuvada karşılaşmalar 19-22 Eylül 2018 tarihleri arasında Nilüfer'deki TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak.

KALİTELİ TAKIMLAR VAR

Geçirdiği trafik kazası sonucu 2001 yılında hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş anısına her sezon öncesi geleneksel olarak düzenlenen organizasyona bu yıl TOFAŞ'ın yanı sıra Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nden Gaziantep Basketbol, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, Türk Telekom ve Pınar Karşıyaka ile Yunan ekibi Promitheas Patras B.C. katılacak. Basketbol severler karşılaşmaları salondan ücretsiz olarak izleyebilecek. Turnuvadaki tüm maçlar Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.