Hava Durumu

Bursa'da büyük yangın!

Bursa'da Uluyol'daki bir lastik dükkanında çıkan yangında, büyük panik yaşandı. Bir itfaiye eri ile iş yeri sahibi yaralanırken, yangın güçlükle söndürülebildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da büyük yangın!
İlker TÜRKER'in haberi...
Bursa'da şehrin en işlek caddelerinden Uluyol'daki bir lastik dükkanında çıkan yangın paniğe yol açtı. Dumanlar şehrin bir çok noktasından görülürken, cadde bir süre trafiğe kapatıldı. 
İşte o anlar...


Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Uluyol caddesi üzerinde Adliye'nin yanındaki bir lastik dükkanında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler işyerini sardı. Alevlerin çevredeki ev ve iş yerlerine sıçrama ihtimaline karşılık bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Yanan iş yerinden yükselen siyah dumanlar şehrin bir çok noktasından görüldü. 

Polis caddeyi trafiğe kapatırken, onlarca kişi meraklı gözlerle yangını izledi. Adliyeye yakın olan yangınla alakalı soruşturma sürüyor. Yangın ve duman sebebiyle çevredeki bazı işyerleri ve avukat ofisleri de tahliye edildi.



2 KİŞİ YARALANDI 

İşyeri sahibi Özgür B. yangın söndürme esnasında elinden, itfaiye eri Mustafa Doğan da düşerek ayağından yaralandı. İki yaralı da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ve itfaiye ekipleri yangının kesin çıkış sebebi hakkında soruşturma başlatırken, Uluyol'daki trafik bir saat sonra açıldı.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.