Hava Durumu

Bursa'da can pazarı! Kafa kafaya çarpıştılar

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da can pazarı! Kafa kafaya çarpıştılar
Kaza, sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Keramet Mahallesi yakınlarında meydana geldi. AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya’nın kardeşi, aynı zamanda 112 Acil Servis ambulansı şoförü olan Yusuf Kaya (35) yönetimindeki 16 VY 461 plakalı otomobil, İznik’ten Orhangazi yönüne giderken Keramet Mahallesi Ilıca Kavşağı'nda karşı yönden gelen ve kavşağa aniden giriş yapmaya çalıştığı iddia edilen Bedrettin Özer’in (35) kullandığı 16 V 3916 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.



Kazada, Yusuf Kaya ile birlikte, eşi Nuriye Kaya (33) ve çocukları Mustafa Kerem Kaya (7) ile Melike Nur Kaya (2.5) ile akrabası Gülhanım Kaya (35) ve diğer otomobilin sürücüsü Bedrettin Özer ile aynı araçta bulunan Arif Özer hafif yaralandı.



Yaralılar ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik Devlet hastanelerine kaldırılarak burada tedavi altına alınırken, yaralılardan hayati tehlikesi olanın bulunmadığı belirlendi. Kazayı haber alan AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, sahur vakti hastaneye gelerek yakınları ile ilgili bilgi aldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.