Hava Durumu

Bursa'da can pazarı! TIR'ın freni boşalınca...

Bursa'nın İnegöl ilçesine frenleri boşalan kereste yüklü TIR devrildi. Biri ağır iki kişinin yaralandığı kazada can pazarı yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da can pazarı! TIR'ın freni boşalınca...
Edinilen bilgiye göre, yüklediği keresteleri İnegöl’e getiren Ahmet Dündar idaresindeki 16 KMR 23 plakalı TIR’ın Çayyaka Mahallesi mevkiinde frenleri patladı. Kontrolden çıkan kereste yüklü TIR, yolun sağındaki yamaca yan yattı. Kazada TIR’ın çekici kısmı parçalara ayrıldı. Sürücü şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, yanında bulunan 20 yaşındaki Alican Karabiber TIR’ın çekici kısmında sıkıştı.



Sıkışan gencin kurtarılması için itfaiyeye haber verildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri destek için çekici çağırdı. Çekici yardımı ile kaldırılan TIR’ın kabininde sıkışan genç için kurtarma çalışmaları başladı. Kurtarma çalışmalarına sağlık ve jandarma ekipleri de destek verdi. Ekipler, sıkışan genci kurtarmak için TIR’ın bazı metal aksamını havalı makasla kesti. Yaklaşık 2 saatde genç sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Ağır yaralanan genç, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan genç, ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.