Hava Durumu

Bursa'da çatı yangını mahalleyi ayağa kaldırdı

Orhangazi'de bir apartmanın çatı katında çıkan paniğe neden oldu. Yangını söndürmek isteyen bir kişi havalandırma boşluğuna düşerek yaralanırken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2019 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2019 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da çatı yangını mahalleyi ayağa kaldırdı

Edinilen bilgiye göre yangın, saat 16.00 sıralarında Orhangazi'de Arapzade Mahallesi, Açıkbaştarla Caddesi Yalçın Sokak üzerinde bulunan Deniz Apartmanı'nın çatısında çıktı. Alt katında ekmek fırını bulunan apartmanın baca bölümünden çıkan alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

ALEVLER ÇATIYI KAPLADI

Çatıda zaman zaman çökmelere de neden olan yangın kısa sürede büyüyüp çatıyı kapladı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi ile kontrol altına alınan yangın mahallede büyük bir paniğe neden oldu.

BİR KİŞİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ, İTFAİYE ERİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangının çıktığı apartmanın yanında yer alan bir başka apartmanın çatı katından yangına müdahale etmek isteyen Recai Başaran (49) bastığı havalandırma boşluğu çatısının kırılması üzerine 3. kattan düştü. Boşluktaki prefabrik zemine düşen Ramazan Başaran yaralandı. Yangına müdahale eden itfaiye erlerinden birisi de dumandan etkilenirken, havalandırma boşluğuna düşen şahıs hastaneye kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Dumandan etkilenen itfaiye erine ise olay yerine çağrılan ambulansta müdahale edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.