Hava Durumu

Bursa'da çekilen bu fotoğraf yürek parçaladı

Bursa'da Anneler Günü'nde çocuğunu asfalta oturtup, çöpte yiyecek arayan bir annenin görüntüleri, yürek burktu.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2013 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2013 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da çekilen bu fotoğraf yürek parçaladı

Kendisine uzatılan para yardımlarını geri çeviren kadın sanki insanlara, insanlık dersi veriyordu. Osmangazi ilçesi Şehreküstü Meydanı'nda onlarca insanın önünden gelip geçtiği çöp konteynırının yanında çekilmiş bu görüntüler, yürek burktu.

Çöpteki eşyalar arasından yiyecek arayan kadın, çevresinde olup bitenlerden habersizdi. Belki de kimsesi olmadığı için bırakamadığı çocuğunu yere oturtmak zorunda kalan anne, çöpten topladığı yiyecekleri, tek tek ayırmaya başladı. Kadının bu halini gören insanlar ise kayıtsız kalmadı. Bir çok kişinin uzattığı paraları geri çeviren kadın, hiç bir şey olmamış gibi işine devam etti.
İnsanların yardım için kadınla konuşma girişimi de sonuç vermedi. Çünkü kadın işitme ve konuşmakta zorluk çekiyordu. İlginin üzerinde toplanmasından sıkıldı. Ellerine çöpten topladığı eşyaları, boş kalan kucağına da yavrusunu alarak, gözden kayboldu.

Çevre sakinleri ise söz konusu kadının hemen hemen her hafta konteynırdan yiyecek aramak için geldiğini ve yapılan yardımları kabul etmediğini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.