Hava Durumu

Bursa'da çeyrek asır sonra ilkokul öğretmenlerini buldular

Bursa'da ilkokula 1987 yılında başlayan bir grup arkadaş, 30 yıl sonra ilkokul öğretmenlerinin izini bularak biraraya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2017 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da çeyrek asır sonra ilkokul öğretmenlerini buldular

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'ndeki Altıparmak İlkokulu'na 1987 yılında eğitim hayatına başlayan bir grup arkadaş, 30 yıl sonra, sosyal medya üzerinden birbirlerini buldu.

Aysel Görgün ve öğrencilerinin 30 yıl önceki hatıra fotoğrafı

Daha sonra birkaç kez biraraya gelen arkadaşlar, bu kez ilkokul öğretmenleri Aysel Görgün'ün izin sürmeye başladı. Yine sosyal medya üzerinden emekli olduğunu öğrendikleri öğretmenlerine ulaşmayı başardılar.

Gökhan Babütçü, 7 yaşında başlayan dostluklarını 30 yıl boyunca sürdüren arkadaşlarına bir sürpriz yaparak, öğretmenleri Aysel Görgün ile buluşma ayarladı. Özlüce'de bir kafede öğrencileriyle buluşan emekli öğretmen Görgün'ün mutluluğu yüzünden okunuyordu.

"ÇOK DUYGULANDIM"

Yıllar sonra gerçekleşen buluşmanın kendisini çok mutlu ettiğini ve duygulandırdığını söyleyen emekli öğretmen Aysel Görgün, "Yıllar önce mezun ettiğim öğrencilerimiz bir araya gelerek bu organizasyonu tertiplemişler. Beni de çok mutlu ettiler. Çok sevindim, çok duygulandım." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.