Hava Durumu

Bursa'da baltalı dehşet! Önce gasp etmiş sonra öldürmüş

Bursa'nın Kestel İlçesi'nde ağılda ölü olarak bulunan yaşlı adamın katil zanlısı çoban, jandarmanın titiz çalışmasıyla yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da baltalı dehşet! Önce gasp etmiş sonra öldürmüş

İlker TÜRKER'in haberi...

Kanlı olay, Bursa'nın Kestel İlçesi Narlıdere Mahallesi'nde meydana geldi. Hayvancılıkla uğraşan Mehmet D. (68) kendisine ait küçükbaş hayvan ağılındaki barınakta ölü bulundu.

Olayla ilgili çalışma başlatan Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde yaptıkları inceleme sonucu, Mehmet D.'nin başına balta ile vurularak öldürüldüğünü belirledi.

İĞNEYLE KUYU KAZDILAR

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, ucu kanlı baltadan yola çıkarak, şüpheli 100 kişinin ifadesine başvurdu. Bu kişiler içerisinde daha öneceden Mehmet D.'nin yanında çalışan E.D. (50) isimli çoban, çelişkili ifadeler vermesi üzerine

gözaltına alındı.

BU İLK CİNAYETİ DEĞİLMİŞ

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından gözaltına alınan E.D'nin, öldürülen Mehmet D.'nin 4 bin 200 TL'sini gasp ettiğini belirledi. Daha önceden "Adam öldürme" suçundan hakkında işlem yapılan ve Gemlik Açık Cezaevi'nden firar ettiği ortaya çıkan E.D., "Tasarlayarak adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.