Hava Durumu

Bursa'da cinayet zanlısı 7 kişi adliyeye sevk edildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 25 yaşındaki Tamer Y.’nin bıçaklanarak hayatını kaybettiği kavgaya karıştıkları tespit edilen 7 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da cinayet zanlısı 7 kişi adliyeye sevk edildi
İddiaya göre, önceki akşam saat 23.00 sıralarında iki ayrı grup Avarlar kavşağının yanındaki sokakta alkol alırken, gruptan bir genç, alkolün de etkisiyle önlerinden geçen zihinsel engelli bir genci darp etmeye başladı. Bunu gören ve şeker hastası olduğu için alkol almayarak arkadaşlarına eşlik eden 25 yaşındaki Tamer Y., gencin yanına giderek, darp ettiği zihinsel engelli genci bırakması konusunda uyardı.



Zihinsel engelli genci bırakan genç, bu kez kendisini uyaran Tamer Y. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, kavgaya tarafların arkadaşları da katıldı. Tamer Y., grup arasından bir kişi tarafından kalbinden ve göğsünden bıçaklandı. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan genç, arkadaşları tarafından özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alındı.



Zihinsel engelli genci darp edilmekten kurtarmak isterken bıçaklanarak ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden genç ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Zafer Caddesi üzerinde berber dükkanı bulunan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen gençlerin içerisinde bulunduğu özel otomobili olaydan kısa süre sonra İnegöl Caddesi üzerinde durdurarak içerisindeki şahısları gözaltına aldı.

Kavgaya karıştıkları belirtilen 20-25 yaş arasındaki A.Ş., O.E., H.K., N.Y., U.K., H.K. ve M.S., emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.