Hava Durumu

Bursa'da çocuklar sordu Sargın cevapladı

İznik Selçuk Orta Okulu tarafından düzenlenen kariyer günü etkinliğinde öğrenciler ile bir araya gelen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın gençlerin sorularını cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da çocuklar sordu Sargın cevapladı

Belediye Başkanı Osman Sargın'ı okula gelişinde Okul Müdürü İsmet Ertürk ve öğrenciler çiçeklerle karşıladı. Sargın, sunumuna ilk olarak belediyelerin görevleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak başladı. Belediyeler halkın sosyal yaşantılarını bir nebzede olsa kolaylaştırarak, insanların yaşam kalitelerini arttırmakla görevli olduğunu ifade eden Başkan Sargın "Belediyeler vatandaşının doğumundan ölümüne kadar hizmet eden, etmekle yükümlü olan kurumlardır" dedi.

Soru ve cevap kısmında öğrenciler Başkan Sargın'a tarihten turizme, çocuk parklarından, voleybol, basketbol, futbol oyun alanlarına, İznik Gölü'nden, içme suyuna, yol çalışmalarından, alt ve üst yapılara, sahil projesinden, belediye başkanı olmak için neler yapmak gerek sorularına kadar onlarca soru yöneltti. Soruları tek tek cevaplandıran Başkan Sargın öğrencilerin yönelttiği sorular için ise teşekkür etti.
Etkinlik sonrasında satranç turnuvalarında dereceye giren Ezgi Bayraktar ve Mehmet Ali Doğan ile Dyned birincisi Yağmur Delikanlı'ya hediye ve belgeleri Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından takdim edildi.
İznik Selçuk Orta Okulu Müdürü İsmet Ertürk katılımından dolayı Belediye Başkanı Osman Sargın'a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.