Hava Durumu

Bursa'da dağa taşa 'İnegöl mobilyası' yazıldı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 7-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen Furniture İstanbul 2017 (İstanbul Mobilya Fuarı) boyunca Atatürk Havalimanı içi ile fuar alanına yakın olan açık hava reklam alanlarında İnegöl mobilyasının tanıtımını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dağa taşa 'İnegöl mobilyası' yazıldı

İTSO Başkan Vekili Mustafa Kaynakçı, maksatlarının fuara katılan İnegöllü mobilya firmalarının tanıtımına destek olmak ve ilçedeki sektörün gücünü göstermek olduğunu söyledi. Mustafa Kaynakçı, Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75'ini temsil eden firmaları aynı çatı altında buluşturan İstanbul Mobilya Fuarı'nın 7-12 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlendiğini belirtti. Fuarı, yerli ve yabancı 59 bin 64 kişinin ziyaret ettiğini ve İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre'nin yanı sıra, sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri'nin de aralarında bulunduğu 84 ülkeden 4 bin 348 alıcının geldiğini ifade etti.

Sektördeki kuruluşların temsilcileri ile fuar öncesinde bir toplantı yaptıklarını kaydeden Mustafa Kaynakçı, "Toplantıda fuardan İnegöl olarak en yüksek faydayı elde etmek için neler yapabileceğimizi konuştuk. Fuar alanının çevresindeki açık hava reklam alanlarının kullanılması kararı verdik. "İnegöl'deki fuarımızı başarıyla tamamladık. 5-13 Kasım 2017 tarihleri arasında 9 gün süresince 'Her Gün Mobilya Fuarı, İnegöl' sloganı ile mobilyaya ilgi gösteren yurt içi ve yurt dışından milyonlarca kişinin dikkatini Mobilyanın başkenti olan İnegöl'e çektik" ifadelerini kulandı.

Kaynakçı, "Havalimanı içerisinde toplam 109 pano ve 16 dijital ekran, fuar alanı ve ulaşım güzergâhları üzerinde toplam 80 billboardda sloganımızı bir hafta süresince aralıksız olarak yayınladık. Yapılan reklamlar sadece Atatürk Havalimanı'nda 1 milyon 200 bin kişiye ulaştı. Diğer mecralarla birlikte yaklaşık 2 milyon kişiye ulaştığımızı düşünüyoruz. Bütçesini Oda olarak karşıladığımız, ortak fikir ve stratejisi ile yaptığımız bu tanıtım projesi, ilçemiz mobilya sektörüne, mobilyacı üyelerimize ve dolaylı olarak ilçe ekonomimizin büyümesine sağlanan katkılardan bir tanesidir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.