Hava Durumu

Bursa'da damperli dehşeti! Karı-koca hayatını kaybetti

Bursa'da trafikte damperi açık şekilde seyreden TIR faciaya neden oldu. Köprüye çarpan damper ile dorsenin TIR'dan ayrıldığı kazada, arkadan gelen bir otomobilin savrulan dorseye çarpması sonucu Sadettin Koç ile eşi Ümmügül Koç hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da damperli dehşeti! Karı-koca hayatını kaybetti

Kaza, saat 23.00 sıralarında Bursa Çevre Yolu'nun Bursa-İzmir karayolu bağlantısı yakınında İrfaniye Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Sürücüsünün kimliği henüz belli olmayan 41 UE 460 plakalı TIR, İstanbul istikametine damperi açık bir şekilde seyir halindeyken, köprüye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle TIR'ın damperi köprüye asılı kalırken, dorse 100 metre ileri savruldu.

Bu sırada Mudanya istikametine giden Sadettin Koç (61) yönetimindeki 16 GG 887 plakalı otomobil, yola savrulan dorseye çarptı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil sürücüsü Sadettin Koç ile eşi Ümmügül Koç'un (58) hayatını kaybettiğini belirledi.

Sadettin ve Ümmügül Koç çiftinin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BAĞ EVİNDE YAKALANDI

Kazanın ardından TIR sürücüsü durmayarak kaçtı. TIR'ın kupa bölümü kaza alanından yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta terk edilmiş olarak bulundu. Kaçtığı ileri sürülen sürücüyü yakalamak için çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cemil S'yi Nilüfer ilçesi Akçalar Mahallesi'ndeki bağevinde yakaladı. Sürücünün, yaya olarak kaçtığı iddia edildi.

'SON ANDA KURTULDUK'

Kazanın görgü tanıklarından Alper Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, otomobiliyle söz konusu TIR'ın arkasında seyrettiğini söyledi.

Damperi açık ilerleyen TIR'ın sürücüsünü uyarmak için birkaç kez selektör yaptığını belirten Uğur, "TIR'ın damperi köprüye takıldı. Daha sonra dorse yola fırladı. Biz son anda sağ taraftan kurtulduk. Arkamızdaki bir araç da sola doğru kırarak o da kurtuldu." dedi.

Uğur, Sadettin Koç'un kullandığı otomobilin yola savrulan şasiyi fark etmeyip çarptığını anlattı.

TIR'ın sürücüsünün yoluna devam ettiğini dile getiren Uğur, "Kazadan sonra yardım etmek için geldik, şoför ölmüştü.

Feci şekilde can veren Sadettin Koç

Yanındaki kişi ise 5 dakika sonra hayatını kaybetti. Başka kazalar olmasın diye yolda tedbir aldık. Daha sonra polise haber verdik.'' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.