Hava Durumu

Bursa'da dehşet! Anne ve babası uyuşturucudan tutuklanınca...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, anne ve babası uyuşturucu ticaretinden tutuklanan 14 yaşındaki çocuk, üzerine benzin döküp kendisini yakmak istedi. Emniyet ekipleri, bir anlık dalgınlığından yararlanarak genci etkisiz hale getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dehşet! Anne ve babası uyuşturucudan tutuklanınca...

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ticaretinden kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan Papatya A. ile 5 yıl hapis cezası olan eşi İrfan A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne ve babasının tutuklanması üzerine yalnız kalan 14 yaşındaki S.A., üzerine benzin dökerek kendisini yakmaya kalkıştı. Sinanbey Mahallesi'ndeki evine giderek benzin bidonunu ve çakmağı eline alan çocuk, sokağa çıkarak bağırmaya başladı. "Kendimi yakacağım" diyerek bağıran S.A.'yı gören komşuları durumu emniyete bildirdi.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri, 112 ve itfaiyeyi çağırdı. Emniyet ekipleri, çocuğu ikna etmeye uğraştı. Polisi yanına yaklaştırmayıp üzerine benzin döken S.A., "Anne ve babamı tutukladınız, evde kardeşlerimle kaldım" diyerek bağırdı. S.A.'yı ikna etmeye çalışan Komiser, bir anlık dalgınlığından yararlanarak çakmağı ve bidonu elinden aldı.

Etkisiz hale getirilen S.A. polis merkezine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.